Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ: Το φλουρί-χρίσμα "έπεσε" στον Φάνη_ Παραπονεμένες Έλενα και Τζοβάννα



Σε κομματική εκδήλωση, όπως αναμενόταν άλλωστε, εξελίχθηκε η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ευβοίας. Το φλουρί μπορεί να μην το κέρδισε ο αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, αλλά έπεσε σ αυτόν. Μεγάλες χαμένες της βραδιάς οι υποψήφιες Δήμαρχοι Βάκα και Γκόγκου-Λιαλιάρη. 

Πιο συγκεκριμένα, τι και αν η Έλενα Βάκα έστησε φιέστα στα μέσα Δεκεμβρίου παρουσία του Νικήτα Κακλαμάνη για να στεφθεί η αγαπημένη της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Χαλκιδέων. Τι και αν ο Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε με τα καλύτερα των λόγων, τόσο για την υποψήφια Δήμαρχο Χαλκιδέων όσο και για την υποψήφια Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων, ούτε φωνή ούτε ακρόαση στην εκδήλωση του Σαββάτου.

Στους χαιρετισμούς τους όλοι τοποθετήθηκαν για τις εθνικές εκλογές και δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στον αγώνα διεκδίκησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από τον Φάνη Σπανό ευχόμενοι του καλή επιτυχία. Ωστόσο, κανείς δεν μίλησε για χρίσματα σε Δήμους ακόμη και αν οι δύο κυρίες βρίσκονταν από κάτω περιμένοντας να ακούσουν τα ονόματα τους και τις ευλογίες του κόμματος. 

Μάταια. Μετά τις φιέστες η γαλάζια παράταξη επέστρεψε στην αρχική της θέσης και ξέχασε τα χρίσματα στους Δήμους. Βέβαια, ήταν πολλές οι κακές γλώσσες που έσπευσαν να σχολιάσουν, πως σε μία αίθουσα χωρισμένοι στα δύο, κουβέντα για χρίσματα δεν γίνεται εύκολα. Το πολιτικό κόστος, άλλωστε, είναι μεγάλο.

Ο νοών νοείτω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...