Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Στέλιος Διαμαντάκης




Στο πλευρό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου θα σταθεί στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές , ο Στέλιος Διαμαντάκης. Η εμπειρία του την τοπική αυτοδιοίκηση και η όρεξη του να εργαστεί σκληρά με κινητήρια δύναμη το συμφέρον του τόπου μας τον οδήγησε στο να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ
«Ο δήμος μας αλλάζει συνεχώς, οι πολίτες μπορούν και πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ήρθε η ώρα ως κοινωνία να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, που τολμούν να λερώσουν τα παπούτσια τους. Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση του Δήμου μας καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.
Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου μας, τα εμπόδια που θα συναντήσω, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις παγίδες που υπάρχουν στον δημόσιο βίο. Είμαι βέβαιος, επίσης, πως ΛΥΣΕΙΣ υπάρχουν και εφαρμόζονται ΤΩΡΑ.
Προς αυτή την κατεύθυνση πιστεύω, ότι μπορώ να συμβάλω αποτελεσματικά με τους συνυποψήφιους συναδέλφους μου, ισχυροποιώντας την ομάδα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Κρίνω αναγκαίο για την πρόοδο αυτού του τόπου να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο, Βασίλη Καθαροσπόρη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι έχει τις γνώσεις που απαιτούνται, μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα προβλήματα του Δήμου μας και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει».
Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...