Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Η Ζάννα Παπαδοπούλου- Αλεξάνδρου στην παράταξη Παγώνη



Καλωσορίζουμε, την Ζάννα Παπαδοπούλου- Αλεξάνδρου! Εξαίρετη μουσικό, με πολυετή εμπειρία σε Ωδεία της Χαλκίδας και της Αθήνας, με πολλές καλλιτεχνικές εμφανίσεις σε αρκετές πόλεις της Ελλάδος συνεργαζόμενη με διακεκριμένους μουσικούς αλλά και ως σολίστ. 

Από το 2001 ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με το θαλάσσιο σκι και wakeboard. Είναι Έφορος στο ΝΟΧ στο αντίστοιχο τμήμα, Ειδική Γραμματέας στην Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι και στην Τεχνική Επιτροπή στο WAKEBOARD.

Το 2018 ορίστηκε Αρχηγός αποστολής της Εθνικής ομάδας και συνόδευσε την Εθνική μας ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα wakeboard στην Ιταλία και αναπληρώτρια Τεχνική Σύμβουλος για τους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες στο άθλημα του θαλάσσιου σκι – wakeboard.

Με τον σύζυγό της ασχολούνται με την έρευνα της αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας και την πειραματική αρχαιολογία κατασκευάζοντας τα ανάλογα εργαλεία δημιουργώντας με αυτά λειτουργικά αντίγραφα υψηλής τέχνης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού σε συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ,το Μουσείο της Ελεύθερνας στην Κρήτη, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και Πανεπιστήμια του εξωτερικού, με σκοπό την διάδοση άλλης μιας πτυχής του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...