Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Σωτήρης Γεωργίου: Αφήνει την περιφέρεια, μένει στο Δήμο



Ο Σωτήρης Γεωργίου μετά την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη Παγώνη και τα αρχικά του πλάνα, που κοιτούσαν προς Περιφέρεια ανακοίνωσε ότι παραμένει στα δημοτικά πεπραγμένα. Ο πρώην Αντιδήμαρχος ήταν ένας από τους ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους που έπραξαν έργο τη δημοτική  θητεία που διανύουμε και η παραμονή του στον α βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί ένα ευχάριστο νέο.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο Σωτήρης Γεωργίου έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις  για να προσχωρήσει σε κάποια από τις υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις. Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι γνωρίζουν καλά, πως πρόκειται για δυνατό χαρτί και τον θέλουν κοντά τους.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται με αγωνία οι εξελίξεις.

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Γεωργίου

"Ολοκληρώνοντας ένα κύκλο στο Δήμο Χαλκίδας επέλεξα να αναζητήσω μια πορεία στην Περιφερειακή αυτοδιοίκηση με σκοπό να τιμήσω τους συμπατριώτες μου που με στηρίζουν, με ένα μεγαλύτερο θεσμικό ρόλο.

Στην σύντομη αυτή περίοδο που βρέθηκα αντιμέτωπος με την επιλογή αυτή πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι ο μεγαλύτερος θεσμικός ρόλος που θα μπορούσα να διεκδικήσω είναι αυτός που οι πολίτες τιμούν με την ψήφο τους στο Δήμο και όχι αυτός που οι πολιτικοί ρολόι μας προσδίδουν.

Αφήνω λοιπόν τον μεγαλύτερο στόχο της Περιφέρειας για τον υπέρτατο στόχο που αφορά την Χαλκίδα και αυτά που χρωστάω σε αυτή και τους δημοτες της που με τίμησαν με την ψήφο τους."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...