Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο γιατρός Παύλος Αϊβαζίδη


Υποψήφιος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και τον Βασίλη Καθαροσπόρη θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο γενικός οικογενειακός γιατρός Παύλος Αϊβαζίδης.

«Ως ενεργός πολίτης που ζει και μεγαλώνει τα παιδιά του στο Δήμο Χαλκιδέων και δη στη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων διαπιστώνω καθημερινά, πως είμαστε τυχεροί γιατί ο τόπος μας είναι ευλογημένος και με τεράστιες δυνατότητες. Παράλληλα, όμως , οι χαμένες ευκαιρίες μας κρατούν πίσω και δεν μας επιτρέπουν να αναγάγουμε την περιοχή μας σε περιοχή πρότυπο για όλη τη χώρα. Είναι εύκολο να παρατηρείς δύσκολο να πράττεις.

Η υγεία αποτελεί το πρωταρχικό αγαθό και η αναβάθμιση των δομών της μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση επιτακτική ανάγκη. Με γνώμονα τα ιδανικά μου και όραμα μου το όραμα όλων των συνδημοτών μου αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαρασπόρη και να είμαι υποψήφιος στο πλευρό του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές .

Η ανεξάρτητη και πλουραλιστική ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ αποτελεί το εχέγγυο για την επόμενη μέρα του Δήμου μας. Αποτελεί τη σίγουρη επιλογή για μία αξιοπρεπή καθημερινότητα που θα θέσει τις στέρεες βάσεις για ένα ελπιδοφόρο αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...