Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η Μαρία Ντινάκη Ευσταθίου



Υποψήφια με το συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η Μαρία Ντινάκη-Ευσταθίου.

"Δέχτηκα µε μεγάλη χαρά την πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη για τη συµµετοχή µου στην οµάδα του, «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ», έχοντας εµεμπιστοσύνη στην πολυετή εµπειρία του και στις δυνατότητές του, όπως τις γνωρίζω πολύ καλά από προηγούµενη συνεργασία µας. Ελπίζω, µαζί, να πραγµατοποιήσουµε τα όνειρα που έχουµε για την πόλη µας και να αντιµετωπίσουµε τις προκλήσεις µε µία νέα µατιά. Στοχεύω σε µία «Έξυπνη Πόλη» η οποία υποστηρίζει την τέχνη, την τεχνολογία, τον αθλητισµό, την έξυπνη διαχείριση ενέργειας, τους νέους, τις ανάγκες των πολιτών της.

Είναι µεγάλη µου τιµή να υποστηρίξω µε την προσπάθειά µου τον υποψήφιο Δήµαρχο, Βασίλη Καθαροσπόρη, διότι πιστεύω στην αλλαγή, στην καινοτοµία, στις νέες ιδέες και στην πραγµάτωσή τους ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...