Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Δέκα υποψήφιοι του συνδυασμού "Αλλάζουμε" της υποψήφιας δημάρχου Δήμου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα




Δέκα ακόμα πρόσωπα ικανά και με διάθεση για προσφορά, στην ομάδα του συνδυασμού «Αλλάζουμε». Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση. -Αφένδρας Νικόλαος, Απόστρατος Αστυνομικός -Κουρεμέντζα – Δημητρούλα Μαρία, Απόστρατη Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού -Κυριακού Παντελής, Ιδιωτικός Υπάλληλος -Λεμπέσης Δήμήτριος, Επιχειρηματίας -Μπιρίτη-Πάττα Μαριέττα, Ιδιωτική Υπάλληλος -Νικήτας Νικόλαος, Επιχειρηματίας -Ντεγιάννη Αθηνά, Πολιτικός Επιστήμων -Σαμπάνη Βασιλική, Ιδιωτική Υπάλληλος-Ραδιοφωνική Παραγωγός -Τριανταφύλλου Δημήτριος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής -Χουλιέρης Νικόλαος, Επιχειρηματίας


Αφένδρας Νικόλαος
 Γεννήθηκε στο Κόκκινο Θηβών και διαμένει στη Δροσιά Χαλκίδας από το 1972. Είναι απόστρατος Αστυνομικός. Mέλος του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς. Ήταν συνδικαλιστής στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας. Ήταν Αντιπρόεδρος στην Ένωση Απόστρατων Νομού Ευβοίας. Ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ανθηδώνας. Ήταν Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δροσιάς.Είναι Πρόεδρος στο Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Δροσιάς από το 2004 έως και σήμερα. Είναι Αντιπρόεδρος στη Θεατρική Ομάδα Δροσιάς “Εν Χαλίοις Θέατρον”. Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Βαλαή.
Μαρία Δημήτρουλα -Κουρεμέντζα Κατοικεί στην Παραλία Αυλίδας. Είναι απόστρατη αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Από το 1999 έως 2001 υπηρέτησε σε πολεμικό πλοίο. Από το 2005 έως το 2011 υπηρέτησε ως προϊσταμένη γραμματείας χειρουργικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Είναι ενεργό μέλος από το 2015 στο τμήμα Πρόνοιας της ένωσης αποστράτων του Πολεμικού Ναυτικού. Στις εκλογές του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αυλίδας " Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ" το 2014 εκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο ως μέλος και το 2016 ως αντιπρόεδρος του συλλόγου. Μέχρι και σήμερα είναι ενεργό μέλος και αρθρογραφεί στην εφημερίδα που εκδίδεται από το σύλλογο. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Δημήτρουλα και μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 17 και 15 ετών αντίστοιχα.
 Κυριακού Παντελής
 Γεννήθηκε και κατοικεί στη Νέα Αρτάκη. Είναι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής ως Ψυκτικός. Εργαζόταν ως Ελεύθερος Επαγγελματίας από το 1996 έως το 2013. Από το 2013 έως σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως οδηγός διανομής και προώθησης προϊόντων διατροφής. Έχει δύο παιδιά.
 Λεμπέσης Δημήτριος
 Γεννήθηκε και διαμένει στο Βασιλικό. Είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης Έχει διατελέσει: Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Ληλαντίων. Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών του πρώην Δήμου Ληλαντίων. Αντιπρόεδρος στη ΔΑΕΠΕΧ στο Δήμο Χαλκιδέων. Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Λήλας Βασιλικού στη Δ Εθνική κατηγορία. Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Γιαννακοπούλου και έχει τέσσερα παιδιά
Μπιρίτη-Πάττα Μαριέττα (Τέτα)
 Γεννήθηκε στο Βασιλικό του Δήμου Χαλκιδέων και είναι κάτοικος Λευκαντίου. Είναι Ιδιωτική Υπάλληλος. Είναι απόφοιτος ΕΛΚΕΠΑ (Διοίκηση Επιχειρήσεων) και της Ιδιωτικής Σχολής DIDACTA. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Νικήτας Νικόλαος
 Γεννήθηκε και κατοικεί στο Βαθύ Αυλίδος. Είναι ιδιοκτήτης αυτοκινήτων Δημοσίων Χρήσεων. Διατέλεσε δύο χρόνια Πρόεδρος και έξι χρόνια Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου Βαθέως Αυλίδος. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Ντεγιάννη Αθηνά
 Γεννήθηκε και κατοικεί στη Χαλκίδα. Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου το 2018. Μέλος του Συλλόγου Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «Τ’ Αλωνάκι» από το 2000 έως το 2015.
 Σαμπάνη Βασιλική (Βένια)
Είναι κάτοικος Φάρου Αυλίδος. απόφοιτη του τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πατρών και μιλάει τέσσερις (4) ξένες γλώσσες. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στο τουριστικό γραφείο ΑΡΕΘΟΥΣΑ που υπάγεται στα ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ και τα τελευταία χρόνια την ακούμε και στο ραδιόφωνο στην εκπομπή της BLONDES HIT IT BETTER, από τη συχνότητα 103.5. Έχει ασχοληθεί με το Μarketing, τις Πωλήσεις, τις Δημόσιες σχέσεις, την Διοργάνωση Εκδηλώσεων και τον Τουρισμό . Είναι παίκτρια καλαθοσφαίρισης και συγγραφέας παιδικών διηγημάτων.
 Τριανταφύλλου Δημήτριος
 Γεννήθηκε και κατοικεί στη Χαλκίδα. Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Έχει ειδικότητα στην κινησιοθεραπεία και στον κλασικό αθλητισμό στίβου. Εργάζεται σε επιχείρηση γυμναστηρίου ως κινησιοθεραπευτής και είναι προπονητής στίβου στο Αθλητικό Σωματείο “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ”. Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Στίβου Άλματος επί κοντώ. Ήταν τεχνικός προπονητής άλματος επί κοντώ και διερμηνέας στην Εθνική ομάδα στίβου της Σερβίας (1998-2000). Έχει διακρίσεις σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις.
Χουλιέρης Νικόλαος
 Γεννήθηκε και κατοικεί στη Χαλκίδα. Είναι επιχειρηματίας. Δραστηριοποιείται στον χώρο των θαλασσίων δραστηριοτήτων αναψυχής και αθλημάτων από το 1984. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο « Νεάπολης». Επίτιμος πρόεδρος στον σύλλογο ΕΣΕΑΚ. Είναι Συντονιστής και Οργανωτής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, τιμηθείς από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας για την προσφορά του. Κάτοχος διπλωμάτων από την ΕΟΥΔΑΤΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων και Αθλημάτων Αλιείας) Medic First Aid (Πρώτες Βοήθειες) και Εκπαιδευτής Κατάδυσης, καθώς και από την Professional Association of Diving Instructors. (PADI) Είναι πατέρας δύο αγοριών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...