Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ο Καθαροσπόρης θα κλέψει τα φλάς από την Ασημακοπούλου στην πίτα της ΝΟΔΕ




Παρέλαση υποψηφίων και πολιτευτών αναμένεται το Σάββατο στην κοπή πίτα της ΝΟΔΕ Εύβοιας. Η κοπή πίτα της κομματικής οργάνωσης αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους διεκδικούν ένα σταυρό στις προσεχείς κάλπες όλων των βαθμίδων να δηλώσουν παρών και  να λάβουν τις ευλογίες της γαλάζιας παράταξης. Μάλιστα, με τον αέρα της νίκης που προσπαθεί να λανσάρει η Νέα Δημοκρατία δεν είναι λίγοι εκείνοι, που διεκδικούν τις ευλογίες της.

Παρούσα στην εκδήλωση θα είναι και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ωστόσο, άλλο θα είναι το πρόσωπο, που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε περίπτωση που επιλέξει να εμφανιστεί. Ο λόγος φυσικά για τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων, Βασίλη Καθαροσπόρη, ο οποίος δηλώνει ανεξάρτητος αλλά με την κομματική του ταυτότητα μέσα στο πορτοφόλι του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρευρεθεί με ομάδα υποψηφίων του στην εκδήλωση και από δημοσιογραφικής άποψης μεγάλο ενδιαφέρον  θα παρουσιάσουν οι αντιδράσεις, αλλά και οι προσφωνήσεις από πλευράς διοργανωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλληψη φυγόποινου στη Χαλκίδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-07-2020 συνελήφθη  στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας  ημεδαπός, ...